L’Entesa per Sabadell denuncia un insòlit obstacle a la vorera del carrer de Frederic Soler

C Frederic Soler 73 br 02

La seva existència és fruit del desinterès del govern municipal per la qualitat de la via pública i els drets dels vianants

L’Entesa per Sabadell denuncia l’existència al carrer de Frederic Soler 71–73, d’un insòlit obstacle consistent en un arbre desenvolupat a la façana d’un edifici abandonat a mig construir des de fa anys. L’arbre i la tanca que l’envolta impedeixen la normal circulació per la vorera i obliguen els vianants a baixar a la calçada, generant el corresponent risc.

C Frederic Soler 73 br 02Aquesta situació perdura des de fa temps sense que els serveis municipals hagin actuat per resoldre-la i és una mostra del desinterès del govern municipal per garantir la qualitat de la via pública i el respecte pels drets dels vianants. Més si tenim en compte que aquest lloc es troba a escassos metres de la Prefectura de la Policia municipal, que és qui té les competències directes de vetllar per la via pública.

C Frederic Soler 73 br 04L’Entesa per Sabadell ha adreçat un escrit a l’alcalde reclamant que s’emprenguin les actuacions necessàries per resoldre aquesta situació amb la màxima celeritat per tal que els vianants puguin circular amb tota normalitat, alhora que donin les corresponents directrius als responsables de la policia municipal perquè exerceixin la seva responsabilitat de vetllar per la via pública i els drets dels vianants de manera eficient.