El Butlletí del Grup Municipal de l’Entesa per Sabadell celebra el número 50 amb un canvi d’imatge

120412 Butlletí 50

És el canal de comunicació del Grup municipal des de l’any 1999

El Grup municipal de l’Entesa per Sabadell ha publicat el número 50 del seu butlletí informatiu, que va començar a editar al novembre de 1999. Aquest és un canal de comunicació del Grup municipal amb els adherits, la ciutadania i amb les entitats de la ciutat, que tracta amb una periodicitat trimestral dels principals temes de l’actualitat municipal des del punt de vista de l’Entesa per Sabadell.

120412 Butlletí 50El número 50 arriba amb un nou disseny, actualitzat i en color, que incorpora un tema monogràfic a les pàgines centrals – en aquesta edició dedicat al Gasoducte Martorell-Figueres-, i consolida les seccions fixes sobre Mocions, Activitats de l’Entesa i Activitats de les Candidatures Alternatives del Vallès – CAV.

Al llarg de més de dotze anys, aquests 50 números, que es poden consultar també al web www.entesa.org, han recollit a les seves pàgines els principals debats d’abast municipal, les mocions i propostes de l’Entesa per Sabadell, les ressenyes dels actes públics, etc. i per tant ofereixen una lectura crítica de la política municipal, feta des del municipalisme alternatiu.

L’Entesa per Sabadell valora molt positivament el fet d’haver publicat 50 números de manera regular, tant pel valor que té com a compromís informatiu amb la ciutat i de trasllat dels temes amb una determinada incidència a nivell polític i ciutadà, amb una visió sovint contraposada al relat oficial i també pel que representen el conjunt d’opinions i alternatives que recullen aquests exemplars.