L’Entesa per Sabadell considera que “l’acord d’estabilitat” és un intent de fidelitzar a l’oposició utilitzant recursos públics

L’Entesa per Sabadell considera que el contingut del document que han rebut els grups municipals amb el títol “acord per l’estabilitat del govern municipal” és buit de continguts i no s’ajusta a les necessitats que té actualment Sabadell.

Aquest document planteja 11 punts, la major part dels quals són tan genèrics com ara impulsar els continguts del Pla d’Infraestructures o materialitzar les accions del Pla d’habitatge, ambdós aprovats pel ple municipal en l’anterior legislatura. Altres punts són una declaració d’intencions totalment vàcua pel que fa a la cohesió social, la convivència o la qualitat de vida.

El document incorpora també un punt sobre l’acord de proposta d’organització municipal, un element que està completament fora de lloc perquè la proposta organitzativa ja va ser anunciada unilateralment per l’alcalde i ratificada per decret.

El darrer punt del document estableix que “el PSC, com a representant del govern, facilitarà als sotasignants els mitjans polítics i econòmics que s’acordin perquè puguin realitzar el seguiment exhaustiu de l’acord d’estabilitat” obrint la porta a què l’oposició rebi recursos diferents en funció de la seva fidelitat a aquest acord. En aquest sentit, l’Entesa per Sabadell denunciarà públicament qualsevol ús partidista dels recursos municipals, així com la discriminació dels grups municipals que discrepin de les decisions de l’equip de govern.