L’Entesa per Sabadell aprova la composició de la candidatura a les eleccions municipals del 22 de maig

110305Candidatura2

L’assemblea de l’Entesa per Sabadell, reunida aquest matí al Casal Pere Quart, ha aprovat per unanimitat la llista de persones que formaran la candidatura per a les eleccions municipals del 22 de maig.

110305Candidatura2

La llista, que encapçalarà l’actual regidora Virginia Domínguez, que ja va ser designada per l’assemblea del 15 de maig de 2010, ha buscat l’equilibri entre persones joves i persones amb experiència, entre persones que estan vinculades a l’Entesa des de fa molts anys i persones de nova incorporació, i hi participen homes i dones de diferents sectors professionals, coneguts per la seva implicació en el teixit associatiu de la ciutat i vinculats a diferents barris de Sabadell. D’altra banda, en els deu primers llocs de la llista s’ha aplicat un criteri de paritat a 50%, és a dir, que hi ha cinc dones i cinc homes.

L’alcaldable de l’Entesa, Virginia Domínguez, ha presentat la candidatura en roda de premsa i ha destacat que aquesta llista és una bona mostra del que és l’Entesa per Sabadell, gent compromesa amb Sabadell, que coneix la ciutat i que defensa la política com un espai de participació ciutadana i com un instrument per construir el Sabadell que volem.

L’assemblea, en la que han participat una setantena de persones, també ha aprovat les línies generals i el model organitzatiu de la campanya electoral de l’Entesa. Una campanya basada en propostes i alternatives a l’actual política municipal, que posi l’Ajuntament al servei de la ciutadania per assolir un Sabadell més cohesionat, més sostenible, amb més oportunitats i més culta. Per altra banda l’Entesa concorrerà novament a les eleccions integrada en les Candidatures Alternatives del Vallès.